Din lokale bedemand - svarer døgnet rundt

Pjecer

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi en af vores forretninger og få en snak. Du kan også læse mere i nedenstående foldere, som du kan rekvirere hos os gratis.

Når nogen dør

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, så er det alligevel en hård belastning for de pårørende.
Og det kan være svært at overskue den række af praktiske og juridiske detaljer, der følger. Denne pjece er skrevet som en hjælp til pårørende. En hjælp til at komme lettest muligt igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst.

At tage en fredelig og god afsked med et familiemedlem eller en nær ven.​ Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.​ Læs mere

Min sidste vilje

I dette hæfte kan man nedskrive sin sidste vilje og sine ønsker til egen begravelse eller bisættelse.

Hvor går man hen når man går bort

Forfatter: Aage Brandt
Tegninger: Palle Bregnhøj

Bogen er på 32 sider, alle illustrationer er i farver. Udgivet af Danske Bedemænd i 2001.Billedbog. Tut og Tobias er glade for gamle onkel Arne. En dag er han død, eller gået bort, som de voksne siger.
Det er sørgeligt, men der er mange gode minder og onkel Arnes hund skal have hvalpe.

Elysium

Brancheorganisationen Danske Bedemænd har etableret Elysium Begravelsesopsparing. Det er en skattebegunstiget opsparingsordning, som gør det muligt for det enkelte menneske selv at drage omsorg for udgiften til egen begravelse/bisættelse.​

Når døden os skiller

Vi bliver alle før eller siden konfronteret med de menneskelige, praktiske og juridiske problemer, når nogen dør.

Formålet med denne pjece er at give en almindelig orientering om de juridiske spørgsmål, der trænger sig på i forbindelse med et dødsfald.

En pjece af denne størrelse kan umuligt belyse alle sider af de spørgsmål, den nævner. Men den kan give et overblik over områder, hvor det er nødvendigt at tage stilling. Professionel hjælp fra en advokat er i de fleste tilfælde hensigtsmæssig, mest praktisk og oftest også sikrest og billigst. Pjecen vil aldrig kunne erstatte en advokats professionelle viden og bistand i forbindelse med skifte af dødsboer.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi en af vores forretninger og få en snak.

Vesters begravelsesforretning