Information vedrørende COVID-19

Din sikkerhed for god corona-adfærd

Det skal være trygt at bruge os, derfor følger vi Sundhedsstyrelsens COVID-19 anbefalinger nøje. På den måde passer vi på hinanden og hjælper med at minimere spredning af coronavirus.

  • Vi sørger for at vaske hænder tit eller bruge håndsprit
  • Vi sørger for at hoste eller nyse i ærmet
  • Vi undgår at give hånd
  • Vi sørger for at holde mindst 1 meters afstand til andre og mindst 2 meter til personer i øget risiko
  • I vores forretninger i Nykøbing og Thisted har vi øget opmærksomhed på hygiejne og rengøring. Det betyder, at overflader som mange rører ved, f.eks. dørhåndtag, armlæn, bordkanter og vandhaner rengøres ofte og grundigt.

Hvad betyder vores COVID-19 tiltag for dig?

Begravelse og bisættelse

Ved en højtidelighed i en kirke eller et kapel er det sundhedsmyndighederne, Kirkeministeriet og kirkens personale, der fastsætter de gældende vilkår for, hvordan højtideligheden kan afvikles. Herunder hvor mange personer, der må være til stede inde i kirken og uden for på kirkegården. I samarbejde med kirkens personale finder vi den bedste løsning for afholdelsen af begravelsen/bisættelsen.

Hos VESTERS følger vi udviklingen af COVID-19 situationen nøje. Det er din sikkerhed for, at du hos os får den bedst mulige rådgivning.

Læs Sundhedsstyrelsens generelle råd til forebyggelse af spredning af coronavirus her: https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Generelle-raad